Het grootste recepten overzicht van feestelijke hapjes.

Hartige Hapjes

Hartige Hapjes

Deze hapjes zijn niet alleen verrukkelijk om te eten ze zijn ook erg simpel om te maken. Hierdoor altijd een succesfactor op elk feestje. Of het nou een verjaardag of een speciale high tea is. Deze speciale amuses stelen de show.

Hapjes met wraps

Het is een leuk idee om kleine hartige wrap hapjes te maken. Wraps hoeven namelijk niet altijd als complete maaltijd gegeten te worden. Wanneer je bijvoorbeeld drie verschillende soorten wraps maakt en deze in kleine stukjes snijdt kan je ze gemixt serveren. Deze mini wraps zijn een originele traktatie en weer eens wat anders dan de standaard blokjes kaas en worst.

Simpele hapjes

Het leuke van onze feesthapjes is natuurlijk dat het allemaal simpele recepten zijn waardoor je niet lang in de keuken hoeft te staan en gemakkelijk lekkere hapjes op tafel zet. Dit geldt ook voor de hartige hapjes. Ze zijn simpel om te maken en je kan gemakkelijk een schaal vol hartige hapjes maken. Perfect voor een verjaardags feestje dus!

Koude hapjes

Zowel warme als koude hapjes zijn erg lekker om te maken op een feestje. Let er wel op dat het toch vaak net wat makkelijker is om koude hapjes te serveren op een feestje. Deze kan je namelijk van tevoren maken en terwijl je op je gasten wacht rustig in de koelkast bewaren. Wanneer je warme hapjes serveert moet je dit net wat beter timen. Natuurlijk niet onmogelijk maar ons advies is om de voorbereidingen voor je feestje zo simpel mogelijk te houden. Krijg je een grote groep mensen over de vloer? Koude hartige amuses dus..

Hartige hapjes voor een hight tea

Hartige hapjes zijn een uitstekend idee wanneer je een high tea organiseert. Ook al zijn deze simpele hapjes makkelijk om te maken en ook nog eens goedkoop, ze smaken verrukkelijk en zien er ook nog eens exclusief uit. Geef je binnenkort een high tea? Bekijk dan zeker onze hartige high tea hapjes!

hartige hapjes

Samenvatting
recipe image
Recept
Hartige Hapjes
Gepubliceerd
Gemiddelde Rating
1.51star1stargraygraygray Based on 225 Review(s)