Het grootste recepten overzicht van feestelijke hapjes.

Bladerdeeg Hapjes

Bladerdeeg hapjes

Bladerdeeg hapjes zijn uitstekende snacks voor op een gezellig feestje. Bereid de hapjes van te voren en stop ze pas in de oven net voordat je gasten komen om de snacks nog lekker warm te kunnen serveren en zo min mogelijk zorgen te maken over de voorbereidingen. Alle recepten zijn makkelijk te maken en zorgen voor de lekkerste gevulde zoete hapjes.

Bladerdeeghapjes met Kip

Op onze site vind je simpele recepten voor onder andere bladerdeeg hapjes met kaas, met kip, met geitenkaas of met zalm. Met name de hapjes met kip zijn erg populair. Wie houdt er immers nou niet van lekkere kip? Maak je je snacks met kip, volg dan altijd de recepten nauwkeurig en houdt je goed aan de bak en braadtijden.

Bladerdeeg hapjes met Gehakt

De gevulde hapjes met gehakt en kaas zijn ook erg populair voor feestjes of op een barbeque. Naast de gebruikelijke knakworstjes kunnen deze gevulde hapjes je feestje erg opvrolijken. Toch niet echt een vleeseter? Geen nood, de hapjes met zalm zijn ook een echte knaller op een verjaardag of feest.

Gevulde bladerdeeghapjes

Welk recept je ook kiest om te maken, gevuld, zoet of met een speciale inhoud, onze recepten zijn de perfecte manier om je op weg te helpen. De recepten zijn duidelijk en makkelijk te volgen. Heb je zelf een lekker recept in gedachten? Wij horen graag van je. Neem contact met ons op en wie weet zie je straks jouw recept hier tussen staan. Verwarm de oven maar alvast en geniet van je feestje!

 

bladerdeeg hapjes