Het grootste recepten overzicht van feestelijke hapjes.

Kleine Hapjes

Kleine hapjes

Hier vind je het overzicht van alle kleine hapjes. De recepten zijn allemaal gericht op een simpele bereiding. Hierdoor hoef je dus niet lang in de keuken te staan en heb je meer tijd over om te genieten van je gasten en van je feestje. Omdat deze hapjes simpel en snel te maken zijn, zijn het ook erg handige recepten die je kan gebruiken voor bijvoorbeeld een lekkere picknick of om gewoon weg te snoepen bij een lekker glas wijn terwijl je een goede film aan het kijken bent na een dag hard werken.

Borrelhapjes

We houden natuurlijk allemaal van de klassieke borrelhapjes. De bitterballen, blokjes kaas en stukjes worst zijn ook erg lekker en daar is dan ook niks mis mee. Maar soms is het wel eens een goed idee om jezelf te trakteren op net iets meer. Zeker wanneer je een feestje geeft is het leuk om deze klassieke borrelhapjes te vervangen door een paar van onze gerechten. Je zult zien dat je door een paar van deze simpele gerechten op tafel te zetten, een feestje veel specialer kan maken. Combineer dat nog eens met een paar lekkere drankjes en je avond kan niet meer stuk.

Koude hapjes

Ons advies is altijd om op een feestje altijd koude hapjes te serveren. De reden is dat koude hapjes over het algemeen minder voorbereidingstijd nodig hebben en je minder zorgen hoeft te maken over de timing van de servering. Je kunt de koude hapjes gewoon op tafel zetten en de gasten kunnen ze pakken wanneer ze willen zonder dat je je zorgen hoeft te maken of de snacks nog veel op de juiste temperatuur zijn. Wel zo handig!

Kleine hapjes diner

De kleine hapjes zijn er niet alleen voor feestjes of speciale gelegenheden zoals een picknick of borrelsnack. Je kunt ze ook heel goed gebruiken bij het diner. Denk bijvoorbeeld aan amuses die je kan serveren aan het begin van de maaltijd, een lekker chocolade hapje als dessert of zelfs een tapas diner bestaande uit een heel diner van allemaal verschillende soorten hapjes.

kleine hapjes

Samenvatting
recipe image
Recept
Kleine Hapjes
Gepubliceerd
Gemiddelde Rating
1.51star1stargraygraygray Based on 264 Review(s)