Het grootste recepten overzicht van feestelijke hapjes.

Tapas Hapjes

Tapas hapjes

Wie houdt er niet van lekkere Spaanse tapas? Een kleine snack die je snel en gemakkelijk kan maken voor een knus fimavondje, een zomerse barbecue of een gezellig verjaardagsfeestje. Spaanse tapas zijn eenvoudig, lekker en in alle verschillende smaken te maken. Volg onze recepten en jouw hapjes kunnen niet mislukken!

Spaanse tapas hapjes

Als je aan tapas hapjes denkt, denk je waarschijnlijk aan de Spaanse zon en zie je jezelf al helemaal zitten op een terrasje in Barcelona met een koud biertje of lekkere Spaanse wijn. De tapas worden in Spanje de hele dag door gegeten en meestal standaard geserveerd bij een drankje. Ze bestaan uit kwalitatieve en eenvoudige ingrediënten en smaken verrukkelijk.

Gezonde tapas recepten

Het mooie van de tapas is dat ze meestal niet ongezond zijn. De tapas hapjes zijn vaak zelfs gezonde hapjes en niet ongezonder dan een boterham zoals wij die voor de lunch zouden eten. Geef je een feestje en serveer je deze tapas hapjes, dan hoeven je gasten zich dus niet schuldig te voelen over hun gewicht.

Simpele tapas recepten

Welk recept je ook kiest om te maken, wees creatief en geef er vooral je eigen twist aan. Het belangrijkste is dat je plezier hebt in de voorbereidingen en dat ze er feestelijk uitzien als je ze serveert. Aangezien er maar weinig ingrediënten, moeten de hapjes over het algemeen meer in elkaar gezet worden. Mislukken kunnen ze dus niet. Geniet ervan!

 

 

tapas hapjes