Het grootste recepten overzicht van feestelijke hapjes.

Levertijd en Verzending

Levertijd & verzendkosten

  1. Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij binnen 5 werkdagen nog te verzenden / leveren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
  2. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
  3. Alle bestellingen zijn uiteraard ook gratis af te halen.
  4. Via onze eigen bezorgservice worden de kosten automatisch berekend en zichtbaar op het moment dat u uw postcode en plaats bij de afrekenpagina invult. Dit is omdat de kosten afhankelijk zijn van de afstand van onze vestiging naar uw adres.
  5. €8,00 voor bestellingen via DHL van pakketten tot de 20 kg.
  6. Levering verloopt via ons zelf en anders de postbode of pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Contact

  1. [email protected]
  2. Kvk: 64463842