Het grootste recepten overzicht van feestelijke hapjes.

Hapjes Recepten

Hartige Hapjes

hartige hapjes

Kleine Hapjes

Marinated bocconcini (mini mozzarella balls), prosciutto and cherry tomato skewers

Kinder Hapjes

Liefdeslollies

Chocolade Hapjes

Chocolade Banaan Hapjes

Gezonde Hapjes

Cucumber Cups with Caramelized Onion and Bacon

Spaanse Hapjes

Zonnestraal-toastjes

Mexicaanse Hapjes

Quesadillas

Tapas Hapjes

Pinchos con montaditos

Bladerdeeg Hapjes

Borrel Hapjes

spek knoflook roomkaas asperge

Grappige Hapjes

Rups hapje

Facebook Hapjes

aardbeien chocolade cheesecake snacks

 

Hapjes Recepten

Bij ons vind je het grootste overzicht van lekkere feestelijke hapjes recepten.  Deze recepten zijn genmerkt door het feit dat ze allemaal simpel te maken zijn, geen dure ingrediënten vereisen en gemakkelijk voor een grote groep mensen te maken zijn. Voor veel van onze recepten heb je zelfs geen keukenmachines nodig. Perfect voor een feestje omdat je zo minder tijd in de keuken hoeft door te brengen en je meer tijd over houdt om met je gasten door te brengen.

Goedkope hapjes

De reden dat wij voornamelijk recepten publiceren die te maken zijn met goedkope ingrediënten is dat onze hapjes recepten niet bedoeld zijn als exclusief amuse gerecht in een 5 sterren restaurant maar puur om voor veel mensen tegelijk lekkere traktaties te serveren. In tegenstelling tot wat veel mensen denken hoeft het namelijk niet zo te zijn dat wanneer je meer mensen uitnodigt voor een feestje het ook automatisch een prijzig feestje wordt. Door handig om te gaan met ingrediënten en bijvoorbeeld ingrediënten in verschillende soorten hapjes te gebruiken kan je met een beperkt budget een grote tafel vol met lekkernijen op tafel zetten.

Eenvoudige hapjes

Ondanks het feit dat deze hapjes perfect zijn voor een verjaardagsfeestje zijn de hapjes recepten natuurlijk ook erg goed geschikt voor andere feestelijke gelegenheden. Tijdens oud & nieuw worden onze recepten bijvoorbeeld erg veel gebruikt omdat ze natuurlijk op een oudejaarsavond de perfecte oplossing zijn voor een lekkere snelle feestsnack. Zijn er binnenkort geen verjaardagen of andere feestjes? Denk dan bijvoorbeeld aan een lekkere picknick of dagje op het strand. Uiteraard zijn deze lekkere recepten natuurlijk ook perfect voor ’s avonds met een goed glas rode wijn bij een mooie film of zelfs met een goed boek op een regenachtige zaterdagmiddag. Voor welke gelegenheid je ze ook van plan bent te gebruiken, wij bieden je de hulp en geven je de lekkerste recepten!

hapjes recepten