Het grootste recepten overzicht van feestelijke hapjes.

Het Verjaardag Drankjes Recepten E-boek

 

Voor een echt feestelijke verjaardag zorg je naast lekkere hapjes natuurlijk niet alleen voor bier, wijn en frisdrank maar ook voor een paar mooie feestelijke drankjes. Maar wat zijn nou precies die feestelijke drankjes en hoe maak je ze? Het ‘Verjaardag Drankjes’ receptenboek is hiervoor dé uitkomst zodat jij deze verjaardag kan proosten op een mooi jaar met een feestelijk drankje in je hand.

Het Verjaardag Drankjes Recepten E-boek bestaat uit 5 categorieën 

 

Welkomstdrankjes

De Welomstdrankjes zijn lekkere kleine en feestelijke drankjes die erg leuk zijn om te serveren aan het begin van de avond om je gasten te verwelkomen. Deze drankjes zijn de perfecte manier om je verjaardag te beginnen. 

Verjaardag Drankjes welkomst drankjes

 

Verjaardag Knallers

Deze verjaardag knallers zijn perfect voor een verjaardagsfeestje overdag of wanneer jij en je gasten liever geen alcohol drinken. De Verjaardag Knallers zijn lekkere drankjes voor tijdens je verjaardag zelf. Ze zijn  lekker verfrissend en alcoholvrij

Verjaardag Drankjes Earl Grey Ijsthee

 

 

 

Feestelijke Cocktails

De ‘Feestelijke Cocktails’ zijn de gangmakers voor elk verjaardagsfeestje. Deze drankjes verpletteren de wijntjes en biertjes van je vorige verjaardag en laten je gasten zien hoe feestelijk een verjaardag kan zijn. Van aardbeien / basilicum sangria’s tot veenbessen, rozemarijn & peren cocktails, je vindt ze hier!

Verjaardag Drankjes feestelijke cocktails

 

 

 

Punch Recepten

Op veelvuldig verzoek hebben we ter aanvulling ook Punch recepten aan het receptenboek toegevoegd. Punch recepten zijn bedoeld om één grote verjaardagscocktail te maken in plaats van individuele glaasjes voor elke gast. Maak een lekker punch recept, zet je glazen klaar en iedereen kan op zijn eigen tempo zichzelf serveren. Handig voor jou en leuk voor je gasten!

Verjaardag Drankjes punch

 

Tips & Tricks

Door het hele receptenboek verspreid vind je verschillende ideeën en trucjes om met drankjes je verjaardag nog leuker te maken. Volg je deze tips dan kan je feestje niet veel anders worden dan een echte knalpartij.

Verjaardag Drankjes tips

 

Het ‘Verjaardag Drankjes Receptenboek’ is alleen online beschikbaar op verjaardaghapjes.com voor €9,95