Het grootste recepten overzicht van feestelijke hapjes.

Tips voor het plannen van je feestje

1) Stel voordat je begint met het plannen van je feestje een budget vast. Het is verleidelijk om tijdens het inplannen controle te verliezen over je totale uitgaven en zo uiteindelijk met hoge kosten te zitten.

2) Begin op tijd met het plannen van je feestje. Over het algemeen geldt hoe eerder je begint met je planning, hoe minder stress je zult hebben en kunt genieten van de dagen tot je verjaardag

3) Dat het jouw verjaardag is betekent niet dat je alles perse zelf moet doen. Vraag eens een goede vriend(in) of die niet een paar lekkere hapjes voor je wilt maken of een paar lekkere drankjes wilt meenemen. Je kan ook (als kado) aan je gasten vragen of ze allemaal een lekker hapje mee kunnen nemen. Met de facebook share knop, geef je ze makkelijk een paar lekkere suggesties en bespaar je ze de moeite om het web af te struinen naar een goed recept.

4) Organiseer een leuk thema voor je verjaardag. Dit geeft je avond een extra touch. Kijk >hier< binnenkort voor leuke thema ideeën en suggesties. Bedenk naast een thema ook eens een leuke activiteit om met z’n allen te doen. Ben je jarig in de zomer, hou je feestje dan bijvoorbeeld eens op een boot. Feestjes met een activiteit zijn vaak extra speciaal.