Het grootste recepten overzicht van feestelijke hapjes.

Feestverlichting Tips

 

Maak je eigen waxineverlichting

Gebruik waxinelichtjes als feestverlichting

Zet verschillende waxinelichtjes bij elkaar in een badje water om zo een eigen buitenhaard effect te creeëren. Zet op een winderige dag, de lichtjes in kleine bakjes zodat ze minder wankel staan en geen last hebben van de wind.

 

4

Buitenlantaarn

Zorg voor kleurige buitenlantaarns. Dit geeft een warm effect en creëert een feestelijke sfeer. Voor de gemakkelijke oplossing koop je ze, voor een creatieve oplossing maak je ze zelf.

 

5

 

Zomerverlichting

Wees creatief met je verlichting. Je kan bijvoorbeeld gemakkelijk kaarsen in glazen potjes stoppen en deze op verschillende plaatsen plaatsen en ophangen. Is het te donker? Vul ze dan aan met gedimde lampen. Vergeet de kaarsen alleen niet. Flikkerend kaarslicht trekt mensen namelijk aan en zorgt dat niemand je feestje wilt verlaten.

1

Maak je eigen kandelaar

Zet een paar kaarsen stevig in een leeg mandje en je heb zo je eigen kandelaar gemaakt. Niet alleen leuk voor je feestje ook nog eens heel romantisch.

3 (2)

 

Feest paraplu

Hang een paar verschillende leuke verlichting ideeën aan een paraplu en met wat versiering heb je in no time een feest paraplu.

7

Maak van een borreltafel een feestelijke tafel

Ben je van plan borreltafels te plaatsen voor je feestje. Combineer dit dan met je verlichting. Zorg bijvoorbeeld voor goede verlichting on de tafels en je hebt in no time geen obstakels maar versieringen in je tuin staan.

8

 

Geef je glazen bakjes een kleur

Wil je wat meer kleur op je feestje? Plak dan een simpel kleurtje op je glazen bakje. Zo geef je makkelijk het feestje een hele warme touch.

 

 

9

Kerstverlichting in de zomer

Kerstverlichting kan je ook heel goed gebruiken om een warme zomeravond te verlichten. Het geeft een feestelijke indruk  en is een makkelijke manier om snel een groot deel van je tuin/balkon te versieren.

 

 

12

 

Kaarsen op tafel

Voor een elegante uitstraling zorg je dat je een paar mooie kaarsen op je tafel hebt staan. Witte kaarsen zorgen al snel voor een elegante uitstraling en gekleurde kaarsen voor een warme feestelijke uitstraling.