Het grootste recepten overzicht van feestelijke hapjes.

E-card Verjaardag Versturen

Verstuur hier gratis je persoonlijke verjaardags eCard!

verjaardag ecard
verjaardag ecard
verjaardag ecard
verjaardag ecard
verjaardag ecard
verjaardag ecard
verjaardag ecard
verjaardag ecards
verjaardag ecards
verjaardag ecards
gefeliciteerd ecard
waar kan ik ecards versturen
verjaardags ecard
ecard verjaardag versturen
e-card verjaardag
ecard vdagerjaar
e-card verjaardag
e-card verjaardag
e-card versturen
verjaardag e-card
verjaardag ecard

Jouw naam

Jouw email adres

Email adres ontvanger

eCard bericht

Verjaardag E-cards

Op een verjaardag verstuur je natuurlijk een kaartje. Hier vind je leuke verjaardags e-cards die je makkelijk en gratis kunt versturen. Het versturen van een e-card is zo niet alleen erg simpel maar het is ook veel persoonlijker dan een standaard mailtje of smsje. Zo laat je je vrienden zien dat je toch net wat extra moeite in hun felicitatie hebt gestopt.

Hoe werkt het?

Het is heel simpel. Kies hiernaast de verjaardagskaart die je het leukst vindt. Als je de kaart in volledige grootte wilt zien kan je op de afbeelding klikken om hem te vergroten. Zo zie je de volledige kaart die bij de jarige binnen komt. Heb je een leuke kaart uitgekozen selecteer hem dan door deze eronder aan te vinken. Hierna vul je de gegevens in en kan je een leuk berichtje schrijven.

Verjaardagswensen

Het is een leuk idee om in het bericht een persoonlijke verjaardagswens te schrijven. Maak de verjaardagswens persoonlijk, grappig en origineel om jouw felicitatie nog specialer te maken. Kijk eens op verjaardagswensen voor inspiratie. E-card Verjaardag is de oplossing!

Gratis verjaardagskaart

E-cards zijn eigenlijk hetzelfde als echte verjaardagskaarten. Maar vaak is het toch net wat makkelijker om digitaal een kaartje te versturen dan om deze per post te versturen. Zeker wanneer je erachter gekoment bent dat de verjaardag al de volgende dag, of zelfs dezelfde dag is. Voordat er in dat geval een kaartje gekocht is en deze ook daadwerkelijk op de bus is ben je dan al te laat. Deze gratis verjaardags e-cards bieden hiervoor de perfecte oplossing.

Omdat de kaarten gratis zijn en ze gelijk worden verstuurd is het aantrekkelijk om meerdere mensen een kaartje te sturen. Zo is makkelijk om een e-card te versturen, ook naar mensen die je niet snel een echte kaart op zou sturen. Een e-card verzenden kost niet meer tijd dan het opstellen van een e-mailtje, smsje of facebook berichtje.

E-card verjaardag

Het leuke aan een e-card verjaardag kaartje versturen is dat je deze digitale kaarten helemaal gratis en direct kunt versturen. E-card Verjaardag is dus dé oplossing voor een last-minute verjaardags felicitatie

 

Verjaardag E-cards

Zo verstuur je jouw felicitatie!

1 | Kies jouw uitnodingskaart
2 | Vul de e-mail van jouw gasten in
3 |Schrijf in je bericht:
4 | That’s it!