Het grootste recepten overzicht van feestelijke hapjes.

Kinderpartijtje waarvan elk meisje droomt!

Kinderpartijtje waarvan elk meisje droomt!
Gizan
kinderpartijtje

Kinderpartijtje waarvan elk meisje droomt! |

Een kinderpartijtje organiseren voor een lief klein meisje kan uitdagender zijn dan het lijkt. Er komt namelijk veel kijken bij het organiseren van een goed feestje. Omdat kleine meisjes het liefst groot zijn en ze net als hun moeders graag zo uitgebreid mogelijk verwend willen worden, leggen wij vandaag uit hoe je een kinderpartijtje kan geven waar elk meisje van droomt: Een spa verwen feestje!

De sleutel tot een geslaagd partijtje ligt in de kleine dingen. Op een kinderpartijtje probeer je altijd om één bepaald idee centraal te houden en terug te laten komen. Al voor het feestje begonnen is tot de laatste uitdeelzakjes die de kinderen opeten onderweg naar huis. Voor het spa verwen feestje is het thema VERWENNEN!

kinderpartijtje

Voor het feestje begint is het leuk om persoonlijke uitnodigingskaarten te laten maken. Hier kan je bijvoorbeeld jouw dochter in een paar leuke poses op laten zetten en zelf de tekst van de uitnodiging schrijven. In de tekst van de uitnodiging laat je de gasten natuurlijk wel even weten dat als ze goed verwend willen worden zoals de pro’s dat doen, ze dit feestje natuurlijk niet kunnen missen. Probeer de kleuren van je feestje in je kaart al terug te laten komen. Heb je geen tijd of geld om een kaart te laten drukken, kijk dan eens naar onze uitnodigings e-cards en stuur hier gratis een leuke kaart online.

kinderpartijtjes

 

Geef je het kinderpartijtje thuis? Zorg dan dat het huis goed versierd is met slingers en ballonnen. Wees niet bang om hier hulp bij in te schakelen. Het versieren van een huis voor een kinderpartijtje blijft ten slotte een leuke bezigheid. Maak zelf bijvoorbeeld papieren slingers, zorg voor een paar mooie polka ballonnen en zorg natuurlijk voor een paar lekkere verwenhapjes. Cupcakes doen het altijd goed of bekijk de Kinder Hapjes voor nog meer leuke traktaties.

kinder partijtje

 

De activiteiten van het kinderpartijtje

Het kinderpartijtje zelf bestaat uit 3 activiteiten: Een slipper versier tafel, een manicure/pedicure verwentafel en een make-up tafel. Zet op elke tafel een bordje met de naam van de tafel. Koop van tevoren bij de wibra of zeeman goedkoop meerdere paren slippers in en haal gelijk leuke versieringen zoals knoopjes, glitter, touwtjes etc. Deze zet je van tevoren klaar op de slipper versier tafel. Hier kunnen de meisjes straks hun eigen slippers personaliseren. Hierdoor krijgen ze niet alleen een paar mooie slippers, maar het is ook nog eens een leuke activiteit om samen met de groep meiden te doen!

kinderfeestje

 

Na de slipper versier tafel komt de manicure/pedicure tafel. Geef elk meisje een eigen voetenbadje en koop allemaal verschillende kleuren nagellak in. Zorg ook voor wat leuke kleuren glitter. Hoe kleurrijker hoe beter! Hierna worden ze als echte filmsterren lekker in de watten gelegd terwijl kun nagels net zo mooi versierd worden als in een professionele salon.

activiteiten kinderfeestje

 

Hierna is het tijd voor de make-up tafel. Op deze tafel vol met make-up veranderen we elk meisje in een prinsesje. Hiervoor zorg je natuurlijk dat je alle make-up accessoires in huist hebt gehaald.

tips kinderfeestje

 

Als alle tafels doorlopen zijn is het tijd om de zelfgemaakte slippers aan te trekken en als echte prinsessen te genieten van de lekkere hapjes die je hebt klaargemaakt. Zorg ook voor een paar leuke uitdeelzakjes gevuld met lekkere snoepjes. Een leuk idee is om een polaroid camera te lenen en van alle meisjes een foto te maken wanneer ze bezig zijn met de verwen tafels. Stop deze foto’s dan zonder dat ze het doorhebben in de uitdeelzakjes van de meisjes. Kan je geen polaroid camera lenen, dat is het ook leuk om van tevoren je dochter een paar kaartjes te laten schrijven voor elke gast waarin ze hen bedankt.

kinder partijtjes tips

 

Kijk, dat is pas verwend worden…

 

Samenvatting
recipe image
Recept
Het kinderpartijtje waar elk meisje van droomt!
Gepubliceerd
Gemiddelde Rating
41star1star1star1stargray Based on 4 Review(s)